♥ Eline - bloggen til den glade jenta!
forsiden om meg kontakt bloglovin facebook add som venn

Konkurranse


Hei!

Jeg er med i en konkurranse på www.angelicanordin.se der man enten kan vinne et personlig design eller en header helt gratis! Vil du også være med i konkurransen? Gå inn på angelicanordin.se

 

Meg og min søte Gucci♥

Skal du melde deg på konkurransen?

-ELINE♥

Hei du


Hei!

Da er jeg tilbake etter min to ukers lange pause, som jeg egentlig ikke hadde planlagt. Merker at jeg savner å blogge, men i det siste har jeg gjort så mye annet, så har ikke hatt tid. Men, (u)heldigvis er jeg tilbake! 

Nå skal jeg spise før jeg gjør litt av den lille naturfagsleksa og øver på fransk. Etter det blir det nok litt pc og tv, tenker jeg. Jeg ble brunette igjen, for en uke siden. Jeg var så sinnsykt lei av den etterveksten, så jeg dro til Studio Alf for å farge det. Jeg ble ikke helt fornøyd med fargen min, som er en slags musebrun farge. Men, bedre enn oransj, blondt og to forskjellige brunfarger. 

          Liker å leke litt med photobooth         
Hva syns du om at jeg er tilbake? 

-ELINE ♥

Insperia


Hei!

Idag har jeg vært på Insperia (science-senter) og en liten tur i byen. Insperia var kult, men mye som ikke virket enda. Var bare en "prøve-kanin". Hadde ikke med kamera i og med at vi ikke hadde tenkt å dra dit. Har handlet et par ting idag og her om dagen med Karen, så tenkte å lage et innlegg etterpå med innkjøp. 

 

Mega Mystery... :)

 

-ELINE ♥

Mine favorittbutikker


Tenkte jeg skulle legge ut favorittbutikkene mine, altså de butikkene jeg handler mest og alltid går innom. 

 

                                                                         

 

                                                                                                                                                             

1. Gina tricot - en butikk med masse fine klær. Det er litt dyrt, men har nesten alltid salg! 2. Bikbok - masse fine klær, og alltid salg der også. Finnes både billige og dyre ting der, men de ligger nok likt som ginatricot. 3. Kicks - en sminkebutikk med alt man trenger. Sminke, hårting og kremer. Jeg elsker den butikken, og noe av det er ganske rimlig. 4. IKEA - en billig møbelbutikk med masse fint! 5. Kremmerhuset - en butikk full av pynt og alt man (ikke) trenger!


- ELINE ♥

Magazines
Costume - Mag - Woman

Goodnight


Hei!

Dagene går sinnsykt fort de siste dagene før skolen begynner. Bare en uke igjen nå, så er det tilbake til skolebenken. Idag har jeg slappet av med Karen og Maria, kost meg med bestemor, bestefar og lillebror + vært med noen søte jenter etter overnattingen til Anne Guro! Superkos!♥

Nå er det bare facebook og msn, ellers blir det snart senga. Har ikke sovet hjemme på en uke, så det skal bli deilig! Imorgen blir det en tur til byen med Karen, skal kjøpe skolesaker og litt sånt! 

 

//google//

Nattinatt!

-ELINE ♥

Dock


Hei!

Igår og idag brukte jeg litt tid på å redigere docken min. For de som ikke vet hva dock er, er den den linja nederst på mac med alle ikonene. Jeg ble veldig fornøyd med min! Syns den ble jentete og fin!♥Programmet jeg har brukt er Candybar, og ikonene er fra Deviantart! Husk at bilde må være i .zip eller .rar! 

 

-ELINE ♥

Heihei


Hei! 

Nå er jeg hjemme igjen, med min egen pc og internett! Skal masse denne helgen, så kommer til å slenge inn et par ferdigskrivde innlegg hvis jeg får tid! Jeg har kost meg masse hos farmor og farfar med kusinen min. Vi har gått tur i skogen, plukket blåbær, sett på glee (♥), lagd vafler og masse annet! Loveyou!♥

 


Jædda!

 

-ELINE ♥

Pakke i posten


Hei!

Idag fikk jeg en pakke i posten som jeg har gledet meg veldig til. For en uke siden bestilte jeg fra en amerikansk nettside som heter www.cherryculture.com. Der selger de billige sminke, b.l.a NYX. Jeg var utrolig spent på produktene mine, og om noen få strakser skal jeg sette meg foran videokameraet og  prøve å lage en liten video til dere!

Akkurat nå er jeg hos farmor og farfar med kusinen min, Benedicte. Her skal vi være noen dager, så det er ikke sikkert det blir så mye blogging. Pcen er veldig treig her, så det tar veldig lang tid med alt, egentlig. Kamera har den heller ikke, så jeg får slenge inn noen gamle, veldig fine bilder!

Great, "popup-sperre"! Da blir det ingen bilder heller da. Men, håper virkelig at det blir en video ikveld eller imorgen.

Q: Vet du hvordan man tar vekk popup-sperrer?

Q: Har du noen gang bestilt fra www.cherryculture.com?

-ELINE

3 absolutte favoritter


Dette er en liste over mine absolutt 3 favoritt-blogger. Disse leser jeg hver dag, og jeg blir veldig inspirert av dem. Noen er nettopp oppdaget, andre har vært favoritten i et par år. Bildene er i tilfeldig rekkefølge. 

 

  


                  Andrea                                           Sophie                                          Andrea


Andreas blogg har jeg nok likt i 2 år, og liker bloggen hennes fortsatt. Hun blogger om ting som jeg liker å lese, og hun er veldig søt. En stor inspirasjon!

 

Sophies blogg har jeg lest i et halvt år nå, og liker måten hun skriver på. Hun er ærlig om seg selv, problemer og er hyggelig mot leserne sine. 

 

Andreas blogg oppdaget jeg for bare noen få uker siden, og har lest den siden det. Hun er gjevngammel, noe som gjør det litt morsommere å lese bloggen hennes. Bloggen er fyllt med bilder, noe som gjør det spennende å lese den. -Hei! Jeg heter Eline, og er en jente på 14 år. Jeg blogger mest om hverdagen min, men du skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe annet. Bildene mine er tatt med Nikon D5000!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

bloglovin
hits