10 favoritter i sminkepungen (♥ Eline)
forsiden om meg kontakt bloglovin facebook add som venn

10 favoritter i sminkepungen

Tenkte jeg skulle vise dere mine absolutte favoritter i sminkepungen. Velger en ting fra hver "kategori".

 

1. Sephora lipgloss - min favoritt lipgloss noengang! 2. Bobbi brown foundation - en veldig fin foundation, men veldig dyr! 3. BareMinerals foundation - bruker denne som et pudder. Det er veldig lett og blir veldig fint på. 4. Sephora leppestift - finnes ingen bedre! Elsker fargen, som er en blanding av beige og lyserosa! 5. Helena Rubinstein mascara - en veldig bra mascara, men ganske dyr. Den gir veldig volum, nesten for mye. 6. Eos lipbalm - "si farvel til tørre lepper". 7. Natural collection liquid eye line - en veldig fin våteyeliner, men litt vanskelig å få på. 8. E.l.f blush - fin, men jeg har en alt for mørk farge. Måtte legge den til her, fordi jeg ikke har en annen. 9. Sephora solpudder - en soleklar vinner, kommer aldri til å bytte den ut. Den er hele 30g, og har et stor speil! 10. Sephora øyenskygge - en fin øyenskygge med fine farger, selvom fargene ikke er veldig pigmenterte. 

 

Har egentlig ingen favoritter når det gjelder foundation, blush eller øyenskygge, men disse er de beste eller eneste jeg har! 

Edit; dette innlegget skrev jeg for 2 måneder siden, tror jeg. Et nytt innlegg kommer snart, men jeg måtte bare legge det ut sånn at dere kan se forskjellen. 

-ELINE♥

3 kommentarer

fin ''ambefaling'' (: tusen takk for kommentaren (:

karenuo

04.sep.2011 kl.22:46

åååh! liker Sephora tingene best ;) <3

Benedicte

06.sep.2011 kl.17:19

haha, du og den sminken din ^^ <3

Skriv en ny kommentar-Hei! Jeg heter Eline, og er en jente på 14 år. Jeg blogger mest om hverdagen min, men du skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe annet. Bildene mine er tatt med Nikon D5000!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits