3 absolutte favoritter (♥ Eline)
forsiden om meg kontakt bloglovin facebook add som venn

3 absolutte favoritter

Dette er en liste over mine absolutt 3 favoritt-blogger. Disse leser jeg hver dag, og jeg blir veldig inspirert av dem. Noen er nettopp oppdaget, andre har vært favoritten i et par år. Bildene er i tilfeldig rekkefølge. 

 

  


                  Andrea                                           Sophie                                          Andrea


Andreas blogg har jeg nok likt i 2 år, og liker bloggen hennes fortsatt. Hun blogger om ting som jeg liker å lese, og hun er veldig søt. En stor inspirasjon!

 

Sophies blogg har jeg lest i et halvt år nå, og liker måten hun skriver på. Hun er ærlig om seg selv, problemer og er hyggelig mot leserne sine. 

 

Andreas blogg oppdaget jeg for bare noen få uker siden, og har lest den siden det. Hun er gjevngammel, noe som gjør det litt morsommere å lese bloggen hennes. Bloggen er fyllt med bilder, noe som gjør det spennende å lese den. 

?n kommentar

passani ♥

09.aug.2011 kl.09:47

Sv: Jeg har laget designet mitt selv, så tusen takk! Og når man mister kofferten får man kunn penger om man mister kofferten når man skal ut av landet..

Andrea Gran er forresten bestevenninen min :D

Skriv en ny kommentar-Hei! Jeg heter Eline, og er en jente på 14 år. Jeg blogger mest om hverdagen min, men du skal ikke se bort ifra at det dukker opp noe annet. Bildene mine er tatt med Nikon D5000!

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Favoritter

hits